Welkom | Jan-07 | Dec-'06 | Nov-'06 | Okt-'06 | Sept-'06 | Aug-'06 | Juli '06 | Jun-'06 | Mei-'06 | Apr-'06 | Mrt-'06 | Nieuws Leiden | Nieuws archief | Disclaimer | Brw wedstrijd Hillegom

 

Copyright  2005-2013 | www.112bollenstreek.nl

 KvK Leiden 28108267 Tel:0613477923
Aan deze gegevens kunnen geen rechten ontleend worden. Alle foto\'s zijn van een mindere kwaliteit dan de originele, alle foto\'s op de site blijven eigendom van 112 bollenstreek. De foto's van het actuele nieuws zijn vrij te gebruiken  mits vermelding dat deze zijn genomen door
www.112bollenstreek.nl of door de naam van de fotograaf te vermelden, stuur ons wel even een e-mail

 

Belangrijke dagen:

 

14 tot 17 Mei 2007 Grootste hulpverleningsbeurs van Europa in Autotron Rosmalen meer info www.ivic.nl

14 tot 16 Mei 2007 Politiebeurs in Autotron Rosmalen meer info www.ivvp.nl

 

 

 

 klik op deze link www.112bollenstreek.nl dit is onze nieuwe site naam.
 op deze site worden geen updates meer gedaan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meldingen Woensdag 10-01-2007: Alle thema\'s die op de nieuwe site staan zijn op deze site al verwijderd. ALLE oude nieuws blijft op deze site bestaan.

Meldingen Dinsdag 09-01-2007:Om 21.23 uur krijgt de brandweer van Rijnsburg een melding schoorsteenbrand. Er wordt gereden met prio1 en voertuigen 66641 en 66650 (Katwijk) naar Moleneind in Rijnsburg.

Om 21.15 uur brandmelding OMS voor brandweer Hillegom. De brandweer rijdt met prio1 en voertuig 66647 naar de Flora  Hoofdstraat in Hillegom.

Om 18.48 uur is er voor de brandweer van Rijnsburg een melding voor hulpverlening bij stormoverlast. Er wordt gereden met prio 3 en voertuig 66641 naar de Graaf Florislaan in Rijnsburg.

Om 10.58 uur Hulp verlening stormoverlast voor de brandweer korpsen Hillegom en Lisse. Beide korpsen rijden met prio 2 en voertuigen 66647 (TAS) Hillegom en de 66653 (Ladderwagen ) Lisse naar de Olympiaweg in Hillegom.

Om 09.57 uur OMS melding voor de brandweer van Hillegom. De brandweer rijdt met prio 1 en voertuig 66647 naar de Weerlaan (P. van Roon b.v.)

Meldingen Maandag 08-01-2007: Om 21.33 uur containerbrand voor de brandweer van Hillegom. De brandweer rijdt met prio 2 en voertuig 66647 naar de Julina van Stolberglaan in Hillegom. Ze hebben wederom de one7 schuim gebruikt.

\"\"

Om 15.48 uur krijgt brandweer Katwijk een melding voor een nacontrole van een buitenbrand. Er wordt gereden met prio 2 naar de Princestraat in Katwijk.

\"\"Rijnsburg   Vrouw aangehouden na recalcitrant gedrag 
Op maandag 8 januari heeft de politie een 38 jarige vrouw uit Rijnsburg aangehouden. De politie ging naar de Petronella van Saxenstraat wegens een melding van geluidsoverlast in vorm van schreeuwen en harde muziek. Daar aangekomen klopte de agenten op de deur waarna het harde geluid uitging maar niemand open deed. De agenten klopten nog een keer en gaven aan dat zij de politie waren en met de bewoner wilde praten over geluidsoverlast. Hierop kwam de vrouw naar de deur toe waarna zij allerlei verwensingen naar de agenten schreeuwden. Vervolgens pakte zij attributen van het uniform vast en schopte naar de kruis van een agent. De vrouw was buiten haar zinnen. De agenten besloten haar aan te houden en over te brengen naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal tegen de Rijnsburgse op.

Om 13.58 uur is er voor de Katwijkse brandweer een melding over containerbrand. Er wordt gereden met prio2 en voertuig 66630 Hoogstraat/Weth Fierman Eduard Meerburg Sr Kade in Katwijk.

\"\"Noordwijk   Negen aanhoudingen wegens betreden verboden terrein
De politie heeft op maandag 8 januari negen jongeren aangehouden nadat zij aan het Gruenepad leegstaande huizen waren binnengeklommen. Een getuige belde de politie en meldde bovendien dat de jongeren veel lawaai maakten. De politie ging ter plaatse en trof 9 jongeren in een leegstaand pand aan. De negen meisjes en jongens, inwoners van Noordwijk en Noordwijkerhout, in de leeftijd van 11, 14 (3x), 15 (2x), 16, 17 en 18 jaar, zijn meegenomen naar het politiebureau waar zij gehoord zijn. De ouders van de minderjarigen werden in kennis gesteld. De politie maakt proces-verbaal tegen hen op.

\"\"Noordwijk    Diefstal camper
De politie doet onderzoek naar de diefstal van een rode VW bestelbus ingericht als camper. De auto van een inwoner uit Noordwijk is op maandagmiddag 8 januari gestolen vanaf een parkeerplaats aan de Boekerslootlaan. De politie heeft het voertuig in het opsporingsregister gezet. 

Om 07.41 uur OMS melding voor de brandweer van Noordwijk. De brandweer rijdt met prio 1 en voertuig 66635 naar Hotel De Ossewa.

Ga naar boven 

Meldingen Zondag 07-01-2007:Actueel nieuws kijk op www.bollenstreek112.nl (bollenstreek) komende week draaien we op twee sites zowel actueel nieuws op de nieuwe site als ander actueel nieuws op de nieuwe site.

Om 13.05 uur OMS melding voor de brandweer van Voorhout. De brandweer rijdt met prio 1 en voertuig 66645 naar Buitenlocatie Willem vd Bergh Bleihof in Voorhout.

Om 04.12 uur brandgerucht voor de brandweer van Warmond. De brandweer rijdt met prio 1 en voertuig 66746 naar Vlietwei in Warmond

\"\"Noordwijk   Mishandeling op het fietspad
De politie heeft aangifte opgenomen van een 19 jarige man uit Bennebroek. De man fietste op zondag 7 januari, rond 02.20 uur, na het stappen over de Northgodreef als voorste van een groep. De groep naderde drie andere fietsers die zij wilden passeren. De drie fietsers gaven de groep echter geen ruimte om te passeren. De Bennebroeker wist de fietsers via de berm te passeren. Daarop kreeg hij meteen een klap op zijn hoofd. Na deze klap volgden nog een paar klappen. De Bennebroeker kwam op de straat terecht en kreeg daar nog een schop tegen zijn rug. De fietsers zijn er vervolgens vandoor gegaan. De Bennebroeker heeft aangifte gedaan bij de politie. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de verdachten.

Ga naar boven

Meldingen  Zaterdag 06-01-2007:Moord in Voorhout klik op de volgende link:http://www.deteyding.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=1326&Itemid=5

 

Voorhouter door misdrijf omgekomen  (www.deteyding.nl)   Hoewel volgens Korpschef Stikvoort met deze cijfers vrijwel alle doelstellingen zijn gehaald, krijgt zijn korps in toenemende mate last van de uitstroom van medewerkers Basispolitiezorg (de agenten op straat) naar onder andere nieuwe landelijke politie- en justitiediensten. “We hebben met bijzonder veel inspanning en dankzij de flexibiliteit van onze medewerkers de roosters rond weten te krijgen. Aan dit probleem moet op korte termijn wel een einde komen want de rek is eruit. Intern hebben we al een aantal maatregelen genomen, maar ik hoop dat het nieuwe kabinet ons hierbij wil helpen. Voor de verkiezingen is door veel politici namelijk geroepen dat er meer geld en respect voor de politie moet komen. Ik ga er vanuit dat ze hun uitspraken zullen nakomen.�

Korpschef Stikvoort deed tijdens de bijeenkomst echter in zijn algemeenheid ook een oproep aan de inwoners van Hollands Midden om in alle gevallen aangifte te blijven doen. “De hulp van de burgers is bij het bestrijden van criminaliteit onmisbaar. Sommige mensen roepen wel eens dat aangifte doen geen zin heeft, maar niets is minder waar. Aangiftes zijn cruciaal om onze informatiepositie en daarmee de opsporing nog verder te verbeteren.�

Uit het jaaroverzicht blijkt tevens dat het aantal diefstallen met 15% afnam (2006: 24.800). Vooral het aantal incidenten auto-inbraken gaf met 22% een opvallende daling te zien. Ook hier nam het aantal aangiftes af. Politie Hollands Midden constateert verder een toename van het aantal geweldsincidenten. In 2006 was er een stijging van 7% ten opzichte van 2005. Hoewel het aantal incidenten rond huiselijk geweld minder is geworden, blijft er volgens de korpschef nog te veel leed achter de voordeur verscholen. “Veel mensen houden uit angst of schaamte nog steeds hun mond. Laat ze vooral aangifte doen want dan kunnen wij ze adequater/ adequaat helpen.� Zorgelijk vindt Stikvoort de stijging van het aantal zedenmisdrijven (+ 16%). “Hier zien we dat de criminaliteit zich steeds meer naar het internet verplaatst. Ik doe daarom een oproep aan ouders hun kinderen goed in de gaten te houden bij het op het eerste gezicht vaak zo onschuldige chatten. Wij hebben inmiddels voldoende zaken in handen waaruit blijkt dat het allemaal niet zo onschuldig is.�

Ondanks allerlei preventieprogramma’s steeg het aantal woninginbraken in 2006 naar 2.700 (+ 21%). Het aantal aangiftes hield gelijke tred (+ 22%). “Veel mensen denken nog steeds dat er alleen tijdens de nachtelijke uren in woningen wordt ingebroken. De praktijk wijst anders uit. Wij attenderen mensen er daarom op dat ze huis en haard dag en nacht goed moeten beveiligen�, zo stelde hoofdcommissaris Stikvoort. Het oplossingspercentage van woninginbraken steeg in de verslagperiode van 9,8% in 2005 naar 10,2% in 2006.

De effecten van het gericht verkeerstoezicht werden in het verslagjaar eveneens duidelijk. Het aantal doden daalde naar 12 (2005: 18). Ook het aantal gewonden verminderde van 567 in 2005 naar ca. 490 in het afgelopen jaar. In het kader van burgertevredenheid zijn 41% van de aangevers van bepaalde delicten teruggebeld. De doelstelling hiervoor was 30%. In maart 2007 worden de definitieve jaarcijfers verwacht zodat een preciezer beeld ontstaat.

 

 

Om 15.54 uur is er voor de Noordwijkse brandweer een woningbrand. Er wordt gereden met prio1 en voertuig 66635 naar de Van Struykstraat in Noordwijk. Het ging om een vlam in de pan. Een buurman had de pan naar buiten gebracht. (Melding 12) Grote foto is op verzoek verwijdert.

\"\" \"\" \"\"

Om 12.47 uur krijgt brandweer Hillegom een melding over een buitenbrand. De brandweer rijdt met prio1 en voertuig 66647 naar de Mauritslaan in Hillegom. Het ging om een koelkast die in de brand stond in een schuurtje. De politie is geweest met voertuig 13-13.

Ga naar boven

Meldingen Woensdag 03-01-2007: Meldingen uit Leiden 30-12/ 31-12 en 01-01-2007 staan nu vermeld op de pagina NIEUWS LEIDEN.

\"\"Sassenheim    Inbraak in woning
De politie doet onderzoek naar de inbraak in een flatwoning aan de Gladiolenstraat. Woensdagavond 3 januari kwam de bewoner rond 20.25 uur thuis en ontdekte de inbraak. Een voordeur was opengebroken en diverse goederen waren gestolen. De bewoner zag twee knapen wegrennen en zette de achtervolging op hen in. Daarbij lieten ze uit de woning gestolen goederen op de straat achter. De bewoner wist één van de knapen vast te pakken. Omdat deze hem bedreigde liet hij hem uiteindelijk weer los. Beiden zijn daarna niet meer gevonden.  

Om 21.11 uur is er voor de Noordwijkse brandweer een buitenbrand tegen garageboxen aan. Er wordt gereden met prio1 en voertuig 66635 naar de La Bassecour Caanstraat in Noordwijk. Het ging om een aantal Kerstbomen die in de brand gestoken waren op het parkeerterrein Marjoleinstraat.(Melding 11)

\"\" \"\" \"\"

Om 14.50 uur OMS melding voor de brandweer van Sassenheim en OVD . Beide voertuigen 66643 en 66591 rijden met prio 1  naar de Jeugdgevangenis Teylingereind Rijkstraatweg in Sassenheim.

Om 14.26 uur OMS melding voor de brandweer van Katwijk. De brandweer rijdt met prio 1 en voertuigen 66630 en 66650 naar het Raamwerk Drieplassenweg in Katwijk.

\"\" \"\" \"\"

Om 02.47 uur (melding 10) OMS melding voor de Noordwijkse brandweer. De brandweer rijdt met prio  1 en voertuig 66635 naar de Flying  Pig  Beach Parallel Boulevard in Noordwijk. 

Om 00.58 uur ( melding  9) voor de Noordwijkse brandweer een buitenbrand . De brandweer rijdt met prio 2 en voertuig 66635 naar de eksterslop.

Ga naar boven

Meldingen Dinsdag 02-01-2007:

 

\"\" \"\" \"\"

Om 22.13 uur buitenbrand voor de brandweer van Katwijk. De brandweer vertrekt vanaf de vorige melding naar Titan waar een 6 tal kerstbomen door een man in de brand zijn gestoken. Hij vond dat het nu makelijk kon maar heeft geen rekening gehouden met de harde wind en de droge begroeiïng. De politie heeft proces verbaal opgemaakt. De politie was er met voertuig 13-13

\"\" \"\" \"\"

Om 22.03 uur is er voor de brandweer van Katwijk een brandmelding OMS. Brandweer Katwijk rijdt met prio1 en voertuig 66630 naar het Hoornespassage&Tripodia aan het Hoornesplein in Katwijk.Het ging om een storing.

Om 21.33 uur krijgt de brandweer van Noordwijk melding van containerbrand. De brandweer Noordwijk rijdt met prio2 en voertuig 66635 naar het Rederijkersplein in Noordwijk. De politie was aanwezig met voertuig 11-14 en heeft enkele namen genoteerd van wat jongeren. (melding 7)

\"\" \"\" \"\"

Om 21.03 uur is er voor de brandweer van Rijnsburg een containerbrand. Er wordt gereden met prio2 en voertuig 66641 naar het Wellant College aan de Sandtlaan in Rijnsburg.

Om 17.24 uur Hulp aan derde voor de brandweer van Valkenburg. De brandweer rijdt met prio 3 en voertuig 66740 naar de Torenvlietslaan.

Om17.03 uur buitenbrand voor de brandweer van Katwijk. De brandweer rijdt met prio 2 en voertuig 66630 naar de Poolster voor een kerstboom die in de brand staat. Volgens getuige had de politie al geblust voordat de brandweer arriveerde.

Om 14.25 uur Reiniging wegdek voor de brandweer van Voorhout. De brandweer rijdt met prio 2 en voertuig 66645 naar de Oosthoutlaan in Voorhout. Het ging om Varkensvet wat op de weg lag, het stonk er behoorlijk.

\"\" \"\" \"\" 

\"\"Voorhout    Diefstal houten pallets
De politie doet onderzoek naar de diefstal van 116 houten pallets van het terrein van een bedrijf aan de Jacoba van Beierenweg. Dinsdagmorgen 2 januari werd de diefstal ontdekt. Het vermoeden bestaat dat de pallets het afgelopen weekend zijn gestolen en gebruikt zijn als materiaal voor een vreugdevuur. De pallets moeten zijn weggehaald met een voertuig.

Om 04:36 Prio 2, assistentie politie 66655 naar Albert Hein Bonnikeplein voor een ramkraak pinautomaat, controle politie op het dak.(Melding 6)

\"\"Noordwijk    Pinautomaat opengebroken
De politie doet onderzoek naar het openbreken van een pinautomaat aan het Bonnikeplein. Op dinsdag 2 januari werd rond 04.20 uur ontdekt dat deze in een muur van een supermarkt bevestigde automaat op grove wijze was opengebroken. Het is nog niet bekend of er ook geld is gestolen. De politie deed nog onderzoek in en op het pand op zoek naar daders. Daarbij werd de hulp van de brandweer ingeroepen om de agenten op het dak te brengen. De zoekactie bleef echter zonder resultaat.

Om 01.19 uur containerbrand voor de brandweer van Warmond. De brandweer rijdt met prio 2 en voertuig 66746 naar Huize  Liduina  Herenweg in Warmond. En om 01.22 uur komt er een OMS melding bij dit adres voor de brandweer maar dan moeten ze met prio 1 rijden. Foto volgt

Om 00.30 uur Gasontsnapping voor de brandweer van Katwijk en Noordwijk. De korpsen rijden met prio 1 en voertuigen 66630 (TAS) Katwijk en de 66685 (HV) Noordwijk naar de Uranus in Katwijk. De OVD komt met voertuig 66592 ter plaatse. De hond des Huize heeft de gasslang door gebeten. (Melding 5)

Ga naar boven

Meldingen Maandag 01-01-2007: Een ieder een  gezond 2007 toegewenst door het team van 112 bollenstreek. Vandaag bestaan we ook nog eens1 jaar en hopen zo nog vele jaren door te mogen en kunnen gaan.

\"\"

http://112calamiteiten139.fotopic.net/c1173202.html fotoalbum middelbrand Abraham van Rooijenstraat Noordwijk 31-12-2006 (melding 400)

Om 20.09 uur krijgt brandweer Noordwijk een melding over een containerbrand. De brandweer rijdt met prio2 en voertuig 66635 naar de Vioollaan in Noordwijk. (Melding 4)

\"\" \"\" \"\"

\"\"

\"\" \"\" \"\"

Om 18.13 uur is er voor de brandweer Katwijk een brandmelding OMS. Er wordt gereden met prio1 en voertuig 66630 naar Huize Callao aan de Callaoweg/N206 in Katwijk.

Om 11.24 uur Vaartuig brand voor de brandweer van Warmond. De brandweer rijdt met prio 1 en voertuig 66746 naar de Warmonderhek.

Rondje Noordwijk in de ochtend. Diverse foto\'s staan op RTVNENS

\"\" \"\" 

\"\" \"\"

Om 05.21 uur Buitenbrand voor de brandweer van Warmond. De brandweer rijdt met prio 2 en voertuig 66746 naar de Jan Steenstraat in Warmond

Om 03.18 uur Buitenbrand voor de brandweer van Warmond. De brandweer rijdt met prio 2 en voertuig 66746 naar de  van der Woudestraat in Warmond.

Om 03.09 uur Buitenbrand voor de brandweer van Hillegom. De brandweer rijdt met prio 2 en voertuig 66647 naar de Weeresteinstraat in Hillegom.

Om 03.07 uur OMS melding voor de brandweer van Noordwijk. De brandweer rijdt met prio 1 en voertuig 66635 naar Badhotel Flecher gelegen aan de Julianastraat in Noordwijk. Onze fotograaf was aanwezig op de kazerne tijdens de uitruk. (melding 3)

\"\" \"\" \"\"

Om 02.39 uur containerbrand voor de brandweer van Katwijk. De brandweer rijdt met prio 2 en voertuig 66630 naar  de Reygersberglaan in Katwijk.

Om 02.30 uur Buitenbrand voor de brandweer van Hillegom. De brandweer rijdt met prio 2 en voertuig 66647 naar de Weerestein in Hillegom.

Om 02.00 uur Buitenbrand voor de brandweer van Hillegom. De brandweer rijdt met prio 2 en voertuig 66647 naar de Weerestein in Hillegom.Foto\'s Eric-Jan Geertsen en Peter vd Oever.

\"\" \"\"

Om 01.43 uur Buitenbrand voor de brandweer van Noordwijk. De brandweer rijdt met prio 2 en voertuig 66635 naar de Weteringkade voor twee verschillende brandjes. (melding 2)

\"\" \"\" \"\"

Om 01.35 uur Buitenbrand voor de brandweer van Lisse. De brandweer rijdt met prio 2 en voertuig 66633 naar de eigen kazerne voor een buitenbrand op hun eigen terrein. Ook hebben ze nog diverse container brandjes geblust.

Om 01.30 uur Buitenbrand voor de brandweer van Hillegom. De brandweer rijdt met prio 2 en voertuig 66647 naar de Karel Doormanplein in Hillegom.Foto\'s Eric-Jan Geertsen en Peter vd Oever.

\"\" \"\" \"\"

Om 01.30 uur  Buitenbrand voor de brandweer van Voorhout. De brandweer rijdt met prio 2 en voertuig 66645 naar de Beethovenlaan  waar een rest vuur op de weg ligt. Deze kan enig gevaar opleveren omdat het nogal hard waait en er stukjes brandend hout onder de auto\'s terecht kwamen.

\"\" \"\"

Om 01.22 uur OMS melding voor de brandweer van Noordwijk. De brandweer rijdt met prio 1 en voertuig 66635 naar Badhotel Flecher gelegen aan de Julianastraat in Noordwijk. (Melding 1)

Om 01.18 uurZéér grote uitslaande brand in Heemstede, betreft opslagloods van Van Rhoon hoek Rijnlaan/Herenweg Heemstede. Foto\'s gemaakt door Eric-Jan Geertsen en Peter vd Oever.

17:33:09 01-01-07  -GROUP- PRIO 3 HERENWEG HEEMSTEDE NABLUSSING 748

11:33:30 01-01-07  -GROUP- PRIO 3 ROON VAN R.P. FAM. HERENWEG 57 59 HEEMSTEDE BUITENBRAND SCHUUR/LOODS DE 789 MET DE PIKETCHAUFFEURS VOOR OPHALEN MATERIALEN!

08:05:42 01-01-07  -GROUP- TWEEDE ALARMERING VOOR AFLOSSING NAAR HEEMSTEDE! 644

07:54:21 01-01-07  -ALPHA- PRIO 3 HERENWEG RIJNLAAN HEEMSTEDE BUITENBRAND SCHUUR/LOODS (OPSCHALING: zeer-groot)VOOR AFLOSSING. 595

07:48:58 01-01-07  -GROUP- PRIO 3 HERENWEG RIJNLAAN HEEMSTEDE BUITENBRAND SCHUUR/LOODS (OPSCHALING: zeer-groot) 644 VOOR AFLOSSING

06:19:24 01-01-07  -GROUP- PRIO 2 HERENWEG RIJNLAAN HEEMSTEDE BUITENBRAND SCHUUR/LOODS (OPSCHALING: zeer-groot) (GRIP: grip,1) AFLOSSING 646 635

02:53:32 01-01-07  -GROUP- PRIO 3 LOGISTIEK HLM OPKOMEN ZIJLWEG IVM ZEER GROTE BRAND HEEMSTEDE

02:42:47 01-01-07  -GROUP- PRIO 1 HERENWEG RIJNLAAN HEEMSTEDE BUITENBRAND SCHUUR/LOODS (OPSCHALING: zeer-groot) (GRIP: grip,1) 643OOST

01:50:04 01-01-07  -GROUP- PRIO 1 HERENWEG RIJNLAAN HEEMSTEDE BUITENBRAND SCHUUR/LOODS (OPSCHALING: zeer-groot) 849

01:48:13 01-01-07  -GROUP- PRIO 1 HERENWEG RIJNLAAN HEEMSTEDE BUITENBRAND SCHUUR/LOODS (OPSCHALING: zeer-groot) 841

01:39:39 01-01-07  -GROUP- PRIO 1 HERENWEG RIJNLAAN HEEMSTEDE BUITENBRAND SCHUUR/LOODS (OPSCHALING: groot) 590 583 591 594 592 593

01:19:50 01-01-07  -GROUP- PRIO 1 HERENWEG RIJNLAAN HEEMSTEDE BUITENBRAND SCHUUR/LOODS (OPSCHALING: middel) 749 575 786 597

01:18:05 01-01-07  -GROUP- PRIO 1 HERENWEG RIJNLAAN HEEMSTEDE BUITENBRAND SCHUUR/LOODS 757

\"\" \"\" \"\"

\"\" \"\" \"\"

\"\" \"\" \"\"

\"\" \"\" \"\"

\"\" \"\" \"\"

Om 01.16 uur Buitenbrand voor de brandweer van Hillegom. De brandweer rijdt met prio 2 en voertuig 66647 naar de Parallelweg in Hillegom. Foto\'s Eric-Jan Geertsen en Peter vd Oever.

\"\" \"\" \"\"

Om 01.13 uur  Buitenbrand voor de brandweer van Voorhout. De brandweer rijdt met prio 2 en voertuig 66645 naar de Componistenlaan waar een groot kampvuur is aangestoken. Er stonden veel jongeren om het vuur en deze moest op last van de politie worden geblust. Helaas waren er enkele die te veel hadden gedronken en probeerde het blussen te voorkomen maar water is nat ook \'s nachts......................... Foto ook te zien op www.deteyding.nl

\"\" \"\" \"\" 

Om 01.04 uur  Buitenbrand voor de brandweer van Valkenburg. De brandweer rijdt met prio 2 en voertuig 66740 thv \'T Boonrak in Valkenburg.

Om 00.58 uur Buitenbrand voor de brandweer van Katwijk. De brandweer rijdt met prio 2 en voertuig 66630 naar de Talmastraat/ Hoorneslaan in Katwijk

Om 00.53 uur Buitenbrand voor de brandweer van Warmond. De brandweer rijdt met prio 2 en voertuig 66746 naar de Lommerlustlaan in Warmond.

\"\"Kerstboom verbranding Kerkstraat Noordwijk.

Om 00.37 heeft de Hillegomse brandweer de primeur. Binnenbrand Hoofdstraat. De brandweer rijdt met prio 1 en voertuigen 66653 (Ladderwagen Lisse) en de 66647 (TAS) Foto\'s Eric-Jan Geertsen en Peter vd Oever.

\"\" \"\" \"\"

 \"\" Alle berichten hieronder zijn van Politie Hollands-Midden

Warmond
Het toegestane vreugdevuur in Warmond kon vanwege de wind geen doorgang vinden. Wel werden er op vijf locaties kleine brandjes gesticht, die de brandweer snel onder controle had.

Voorhout:
Een grote groep jeugd wakkerde op de Componistenlaan het vreugdevuur aan waardoor dit zo hoog oplaaide dat de brandweer het vuur moest blussen. Later in de nacht ontstond er toch weer vuur en veroorzaakten de jongeren geluidsoverlast met een gettoblaster. De politie heeft met een snelle, korte actie hieraan een einde gemaakt en de jongeren verspreid.

Noordwijk
In en rond de uitgaansgelegendheden op de Grent in Noordwijk was het gezellig druk tijdens de jaarwisseling. In Noordwijk zijn drie jongeren geverbaliseerd voor het afsteken van zwaar illegaal vuurwerk.
De politie heeft in Noordwijkerhout een man aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. De man mishandelde zijn vrouw in een horecagelegenheid. Toen werknemers van deze horecagelegenheid probeerden in te grijpen, kregen ook zij klappen. De man verzette zich zodanig tegen de politie bij zijn aanhouding, dat de politie geweld tegen hem moest gebruiken.
In Noordwijk, Noordwijkerhout/De Zilk werden enkele vreugdevuren gemeld maar die leverden geen problemen op.

Katwijk
In Katwijk en Rijnsburg zijn tijdens de jaarwisseling in totaal zeven personen aangehouden. Vier verdachten werden aangehouden vanwege vernielingen en baldadigheid, drie personen zijn aangehouden vanwege bedreigingen waaronder één met steekpartij.
Een 20-jarige man werd op verdenking van deze steekpartij op de Waal Malefijstraat aangehouden. De politie doet nader onderzoek naar deze zaak. Het slachtoffer is door een dokter verzorgd en kon weer naar huis.
De festiviteiten rondom de Scrum in Katwijk, de Peuk in Valkenburg en de feesttent in Rijnsburg zijn goed verlopen.

Lisse
Op de Frans Halsstraat in Lisse had zich tijdens de jaarwisseling een groep van ongeveer 30 mensen verzameld die een vuur stookten en kratten bier hadden meegenomen. De politie heeft de kratten bier laten verwijderen, een jongere kreeg een bekeuring voor drinken op straat omdat hij ondanks waarschuwing van de politie doorging. Verder was de sfeer goed.
Op diverse plaatsen in Lisse en Hillegom werden kleine vuurtjes gestookt, die door de brandweer werden geblust. In beide plaatsen werden ook enkele bushokjes vernield.

Ga naar boven

 

Laatste wijziging op: 14-03-2009 21:16